vuurtoren
→ Info → Meer infoBeroepsgroepen Alle straatnamen Opzoeken
vuurtoren
Dierendonck Slager
Dierendonck Slager
Albert 1 laan 106
Nieuwpoort-bad
058 24 20 12
info@dierendonck.be
www.dierendonck.be
Open :

van 8u30 tot 18u30


Gesloten :
Dinsdag en Woensdag Tijdens schoolvakanties open op woensdag

..[Opzoeken]..[Handelaars Nieuwpoort-bad]..[Handelaars Nieuwpoort-stad]..[Handelaars Ramskapelle]
..[Handelaars Sint Joris]..[Nieuwpoort-Regio]..[Beroepsgroepen]..[Stratenlijst]

Beenhouwer zijn is een ambacht. Slagerij Dierendonck combineerd de vakkundigheid van vandaag met de kwaliteit van vroeger


Dierendonck Slager

Atelier Dierendonck betekent - back to basics -. Als je onze slagerij binnenstapt proef je nostalgie, een plaats waar vers vlees centraal staat. We selecteren het vlees in St-Idesbald, en rijpen het verder af aan een carousel in een open frigo.

Ons vlees mag gezien worden, just be meat! De nieuwe winkel is een droom die voor Hendrik werkelijkheid wordt. Al onze top-produkten uit Koksijde worden dagelijks twee maal aangevoerd om dezelfde kwaliteit te garanderen. Laat je zeker ook verleiden door onze heerlijke rotisserie specialiteiten!


Dierendonck Slager Albert 1 laan 106 Nieuwpoort - bad
.[Info]
..[Opzoeken]..[Handelaars Nieuwpoort-bad]..[Handelaars Nieuwpoort-stad]..[Handelaars Ramskapelle]
..[Handelaars Sint Joris]..[Nieuwpoort-Regio]..[Beroepsgroepen]..[Stratenlijst]

Deze site is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de opgegeven prijzen en informatie op deze site. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend, zij worden vrijblijvend verstrekt, enkel ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onzentwege. Volgens artikel 34 van de wet nr 78-17 van 6 januari 1978 betreffende data processing en vrijheid van informatie, hebt u toegang tot de data die uzelf betreffen,en mag u ze aanpassen en verwijderen door contact op te nemen met:

Wenst U contact met de webmaster.
Heeft U aan- of opmerkingen.
Wenst U dat gegevens gewijzigd of bijgevoegd worden;
Contacteer de webmaster